כאבים קשים במעבר בין תרופות

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

01/09/2013 | 12:40 | מאת: הלה

במשך קרוב לשנתיים קיבלתי סימבלטה במינון 90. מסיבות שונות הוחלט לנסות להחליף את התרופה לאיקסל שגרמה לי עצבנות נוראית והשפיעה פחות על הכאבים. עכשיו אני במעבר חזרה לסימבלטה. אני סובלת מכאבים קשים בכל הגוף. כדורים רגילים נגד כאבים לא משפיעים. האם את יכולה להמליץ על משהו נגד כאבים עד שאגיע חזרה למינון 90 של הסימבלטה? הכל נעשה בהמלצת הרופאים המטפלים שלא כל כך זמינים לבעיות היום יומיות של החלפת הכדורים.

02/09/2013 | 12:06 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום הלה, מעבר לטיפול תרופתי נקודתי נגד כאבים, אני ממליצה לך לעשות סידרה של טיפולים בהידרוטרפיה על מנת להקל על הכאבים עד שהסימבלטה תעזור. כמו כן, חשוב להקפיד על פעילות גופנית מינימאלית סדירה. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה