קשיי נשימה המשך

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

23/08/2013 | 09:57 | מאת: איה

שלום רב. בהמשך לשאלתי הקודמת על קשיי נשימה בפיברומיאלגיה , רציתי לדעת האם לפיברומיאלגיה ישנן השלחות על תפקוד ריאתי ? פגיעה בשרירי הנשימה ? בסרעפת ? או שאלו רק תחושות סוביקטיביות. כי יש לי תחושה שבית החזה כאילו רוצה להיתרחב בשביל שטיפה טובה אך לא מצליח. תודה רבה מראש על התשובה.

25/08/2013 | 11:03 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום אייה לפיברומיאלגיה אין כל השפעה ישירה על תפקודי הריאות, אינה פוגעת בשרירי הנשימה. התפתחות בית החזה לעומת זאת יכולה להיות מוגבלת בגלל הכאבים בלבד . בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה