טיפול ב-Guaifensin להקלת תסמינים בפיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

11/08/2013 | 19:25 | מאת: מירה

בניסינותי לחיפוש טיפול לפיברומיאלגיה ממנה אני סובלת,נתקלתי כמה פעמים בהמלצות חמות וכתבות על החומר GUAIFENSIN .מה הוא חומר זה? האם זו תרופה בה משתמשים ברפואה קונבנציונלית?האם משתמשים בה בקליניקה כטיפול לפיברומיאלגיה?אשמח לשמוע פרטים על עבודות באם יש כאלו.

21/08/2013 | 12:18 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום מירה הטיפול בגוויפנזין אינו נכלל בהמלצות לטיפול בפיברומיאלגיה באף מדינה בעולם. הוא אינו טיפול מקובל על הרפואה הקונוונציונאלית, ואין אף מחקר רפואי מבוקר שהוכיח את יעילותו. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה