טיפול בפיברו

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

06/08/2013 | 12:46 | מאת: פיני

שלום, ביתי אובחנה כחולת פיברו לפני כשנה לערך בצבא.שמעתי לאחרונה על מרפאת מומחים של דר. דיין שהוא משתמש בגז אוזון לטיפול במחלה.אשמח לדעתך על הטיפול.

21/08/2013 | 12:22 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום פיני, בשנה אחרונה, פורסמה עבודה אחת קטנה לא מבוקרת שבה השתמשו באוזון לטיפול בפיברומיאלגיה בנוסף לטיפולים הקונוונציונאלים, ונצפתה הטבה במבם של החולים.. בנתיים, אי אפשר להפיק מזה המלצה גורפת, נדרשים מחקרים נוספים על מנת לבדוק את היעילות של הטיפול. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה