שאלה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

21/07/2013 | 11:01 | מאת: מירב

שלום, לפני כשנה אובחנתי כחולת פיברומלאגיה. אני נוטלת סימבלתה 60 מ"ג. יחד עם זאת חלה אצלי ירידה בחשק המיני, אני בת 42. האם יש קשר בין נטילת הכדור לירידה בחשק המיני ? אם כן מה ניתן לעשות ? תודה מראש.

20/08/2013 | 08:11 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום מירב, סימבלטה יכול בהחלט לגרום לירידה בחשק המיני, כמו תרופות אחרות מאותה משפחה. לכן , אם מדובר בתופעה שבאמת מפריעה לך, יש להפסיק את התרופה ולעבור למשפחה אחרת של תרופות שלא גורמות לתופעה זו, למשל ליריקה, תרופה יעילה בטיפול לפיברומיאלגיה. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה