שאלה לדר

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

17/07/2013 | 15:33 | מאת: ויק

הייתי אצל כמה רופאים ולאור הסימנים עולה חשש כי אני סובל מפיברו...לאחרונה אני מרגיש את כל המפרקים בגוף משוחררים יתר על המידה...לדוגמא : אני פונה עם הברך שמאלה יש תחושה של חיכוך .... מותח את הכתף כנל ככה בכל הגוף מין מפרקים משוחררים... שאני מניח תפילין למשל ועומד דקותיים מתחיל לכאוב לי באיזור הברכיים... מין כאב של אחד שעמד שעות ... האם סימנים אלו עוזרים באבחנת פיברומיאלגיה ובהתחשב שלפניהם התחיל לי קפיצות שרירים(כבר חודשים)וחולשה לא ספציפית בכל הגוף??? בהתחשב בכל הבדיקות המקיפות שעשיתי (emg כמה פעמים נוירולוגים וכו) האם טענותיי מוכרים? או שלא??? תודה רבה לך על הכל!!!

19/07/2013 | 19:36 | מאת: בהמשך לדבריי..

זה הפך לכאבים!!כואב לי בפרקים...אני מחזיק מצלמה(צלם) כואב לי ממש באצבעות...עומד דקה קבוע כואב לי באיזור הברך... אני מפחד!!!!האם זה קשור איך שהוא לחשש לפיברו?? כל המפרקים עושים חיכוכים ורעשים וכואבים במאמץ...

מנהל פורום פיברומיאלגיה