עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

28/06/2013 | 09:51 | מאת: אסף

שלום כבר כמה שנים שאני סובל מתופעות הפיברומיאלגיה. לאחרונה המצב החמיר מאוד. אובחנתי על ידי רופאת המשפחה ששלחה אותי לפרופסור ארוורד עמיטל לחוות דעת שניה התור הכי קרוב אצלו הוא לעוד ארבע חודשים וחצי. מה עלי לעשות עד אז? אני כבר לא כל כך מתפקד אני ממש חושש ללכת לעבודה. אני עובד בעבודה שכל היום אני על הרגליים וזה קשה לי מאד עד בלתי אפשרי לעיתים. תודה לכולם

04/07/2013 | 11:21 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום אסף, יחד עם האבחנה, קיבלת מהרופאת משפחה טיפול והנחיות? אתה יכול לבקש הפנייה לטיפול בהידרוטרפיה דרך קופת חולים על מנת לשפר את מצבך, ובמקביל להתחיל בפעילות גופנית מתונה הדרגתית אך על בסיס יומי.ניתן לשקול גם טיפול תרופתי לפי חומרת מצבך. בברכה

09/07/2013 | 19:45 | מאת: כהן רחל

אני מטופלת בכדורי אוקסקונטין 120 מליגרם ביום, 40 בוקר 40 צהריים 40 בערב ובכל זאת אני סובלת מכאבים עזים, בעל קורי הפכתי להיות מכורה לכדורים האלה, הייתה לי בעייה לפני כחודשיים שכנראה בלעתי כדורים יותר מכפי שהייתי צריכה ובסוף החודש נשארתי ללא כדורים, הרגשתי קריזים קשים, התפרפרתי ובבית המרקחת סירבו בתוקף לתת לי כדורים לפני התאריך, אני צמודה לכדורים וכל התנהלותי מלווה לפי הכדורים שיש לי, אני פוחדת לצאת לחופשה ארוכה בגלל צריכת הכדורים, דבר שמונע ממני לחיות את החיים כהלכתם.....ברצוני להיגמל מהכדורים שכבר לא מועילים.....אך לצערי בשיחה עם הרופא שאין מקום גמילה,יש רק בית חולים לחולי נפש ששם אגמל.......או אישפוזית של נרקומנים לחודש ימים בעלות של 3,500 ש"ח......על חשבוני......איזו השפלה האם יש מבין החולים אחד שדומה למצב שלי?

מנהל פורום פיברומיאלגיה