ביטוח לאומי

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

22/06/2013 | 19:07 | מאת: מישהו

שלום. לפני כמה שבועות אובחנית שיש לי פיברומיאלגיה. אני הפסקתי לעלות בגלל הפיברומיאלגיה. אני רוצה להגיש בגשה לביטוח לאעומי על נכות כללית, רציתי לדעת איזה טפסים רפואים אני צריך לשלוח להם? עשיתי סדר בדברים ולא מצאתי הרבה מסמכים .. יש לי רק דף אחד שהרמאולוג רשם שיש לי פיברומיאלגיה, זה מספיק דף אחד? אשמח לעזרה. תודה

01/07/2013 | 21:13 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום לך יש טפסים מיועדים לתביעה של נכות שיש למלא אותם, חלק המבקש וחלק רופא המטפל. כדאי לצרף מכתב מרופא ראומטולוג שמפרט חומרת המצב וההגבלות התפקודיות. כמו כן , אם אתה עובד, ניתן לצרף גם חוות דעת מרופא תעסוקתי. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה