כפר אביב

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

11/06/2013 | 14:36 | מאת: מיכל

ברשותי ביטוח אובדן כושר עבודה .אני סובלת מפיברומילגיה .איני עובדת מאחר והמחלה אינה מאפשרת לי . כיצד עלי לפעול להגשת תביעה לחברת הביטוח ? איזה מסמכים עלי לצרף לתביעה ?האם יש קשר בין תביעה לחברת הביטוח לבין תביעה לנכות כללית לביטוח הלאומי ? האם עדיף להתחיל בתביעה לחברת הביטוח או להתחיל מול הביטוח הלאומי ?

13/06/2013 | 10:16 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום מיכל, על מנת לתבוע ביטוח אובדן כושר עבודה, יש לגשת לרופא תעסוקתי שיעריך לפי המסמכים הרפואים והבדיקה שלו את מידת אובדן הכושר. אפשר לנהל במקביל את התביעה לביטוח לאומי אם יש הכרה בנכות על מנת לצרף גם לתביעה לחברת ביטוח. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה