כאבי פנים צוואר ןעורף

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

11/06/2013 | 02:10 | מאת: חן

שלום רב, זה יותר מ20 שנים אני סובלת מכאבים נודדים רק באזור הפנים צוואר ראש ועורף המוקרן לעין ובשאר הגוף אין כאבים האם זה מוגדר כפיברומאלגיה

11/06/2013 | 02:17 | מאת: בהמשך

הכוונה היא כי הכאב והרדימות עוברת מצד לצד פעם בימין ופעם בשמאל ולעולם לא שתיהם ביחד. וכל פעם בכל צד חצי פנים , ראש , שריר הרקה ושריר הלעיסה וצוואר, תפוסים, כואבות , תחושה של רדימות עיקצוצים, בעין תחושה של חפץ זר, לפעמים עצמות הלחי מאוד כואבות, אשר בזמן מתח מתגברות

11/06/2013 | 10:59 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלוםן חן, לכאורה מדובר בכאבים ממוקמים באזור מוגדר של הגוף ולכן לא מתאים לפיברומיאלגיה, אך בכל זאת מדובר בכאב כרוני. את יכולה להתיעץ במרפאת כאבי ראש באיכלוב שמטפל בתלונות מסוג זה. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה