כאבים חזקים

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

06/06/2013 | 09:36 | מאת: ינינ

שלום לך. אני סובל מכאבים בשרירים , נימולים., וכל שאר התופעות של פיברו בערך חצי שנה . שאלתי היא האם ניתן לצאת מזה לאור ההבחנה המוקדמת? כמו כן רציתי לשאול האם משהו בפורום שמע על שימוש בתרופה שנקראת גואיפנזין

10/06/2013 | 08:08 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום יניב, בהחלט ניתן "לצאת מזה".חשוב להקפיד על פעילות גופנית מתונה הדרגתית על בסיס יומי, לעשות הידרוטרפיה, וכן ניתן להשתמש בטיפול תרופתי בהמלצת הראומטולוג המטפל. גואיפנזין אינו טיפול לפיברומיאלגיה. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה