שאלות

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

02/06/2013 | 10:15 | מאת: גלית

הי מזה כעשרה חודשים סובלת מכאבי אגן כרוניים: מפשעה, שפה ימנית גדולה, רגל ימין ובטן ימין. בצד שמאל הכאב רק במפשעה. בחודש הקרוב החלו לי צריבות איומות בישבן, רק בצד ימין שאפילו גרמו לכתם כהה. כמו כן יש לי ירידה נפח השרירים בישבן ימני וברגל. האם ייתכן שישי לי פיברומאליגיה? אם לא למי לפנות??? הצריבה מקשה ליי לשבת תודה

03/06/2013 | 08:08 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום גלית, מאחר ומדובר בכאבים מאד מוגדרים באזור מסויים, לא ניראה לי בשלב זה שמדובר בפיברומיאלגיה. יש להיבדק גם על ידי ראומטולוג וגם על ידי נורולוג, לבצע EMG (שבודק את העצבים לאורך הרגל, לראות אם יש פגיעה) וכמובן צילומים של האגן, עמוד שידרה מותני. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה