בקשה לעזרה או יעוץ

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

14/03/2013 | 06:47 | מאת: אורית

ד"ר ואלרי שלום. בני בן 23 אובחן בגיל 18 כחולה בדלקת פרקים, קיבל המון תרופות וטיפולים וכלום לא עוזר. לאחרונה מס' רופאים חושבים שיתכן שמדובר בפיברומיאלגיה. שאלותיי: 1. האם וכיצד ניתן לאבחן מחלה זו? 2.כיצד נוכל להגיע אלייך לייעוץ ? בתודה אמא מודאגת.

18/03/2013 | 08:05 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום אורית עצם העובדה שמעלים חשד שמדובר בפיברומיאלגיה אינו שולל שלוקה גם בדלקת פרקים. לעיתים תכופות, חולים הסובלים מדלקת מפרקים מפתחים פיברומיאלגיה משנית. חשוב מאד לעשות אבחנה מדוייקת של 2 האפשרויות, לבדוק מה פעיל כרגע ולהתאים את הטיפול לממצאים. יתכן וזקוק גם לטיפול בדלקת מפרקים וגם לפיברומיאלגיה. הפרטים להתקשרות למרפאתי מופיעים בראש העמוד. בברכה

06/04/2013 | 10:36 | מאת: רות גאן

הנני בת 50 סובלת מפברומאלגיה קשה מטופלת עי מיטב הפרופסורים פר בוסקילה פר אבושקרה פר הורוביץ כולם רומטולוגים מקבלת שלל משכחי כאבים אך ללא תוצאות יום מתפקדת שבוע מושבתת מחלה מקרסמת את העצמות והגוך אני נעתקץ מכאב היש מזור לכאביי

מנהל פורום פיברומיאלגיה