פיברו וצבא!

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

24/01/2013 | 16:33 | מאת: עומר

אני חייל שירד לאחרונה מקרבי עקב תלונות לאורך של 4 חודשים על כאבים בשרירים, אך כאשר אני בעבודה משרדית המצב לא משתפר ככה כבר איזה שבוע חשוב לציין שהעבודה תחת לחץ

24/01/2013 | 16:36 | מאת: עומר

בנוסף אומר שבראשון הקרוב ה 27 יש לי ועדה רפואית אז מה אוכל לומר להם בשביל שאוכל להיות בתפקיד שאני אוכל להתמודד איתו...?

04/02/2013 | 13:41 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום עומר, אתה קודם כל צריך לעבור הערכה מדוייקת אצל ראומטולוג, כולל בדיקות מעבדה, על מנת לקבוע אבחנה.אז תוכל לקבל המלצות מפורטות לטיפול במצבך והמלצות לגבי תפקיד מתאים בצבא. אם אכן מדובר בפיברומיאלגיה, אפשר להשיג טיפולים דרך הצבא, וכן קיצור שעות עבודה וכו' בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה