חום גוף נמוך רגישות לדלקות גידים פיברומילאגיה?

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

18/01/2013 | 08:02 | מאת: שיר

יש לי תת פעילות בלוטת התריס מאוזנת. בזמן האחרון הרגליים והידיים שלי קפואות.מדדתי חום גוף בבוקר במשך שבוע התקבל 35.8 בנוסף אני סובלת מרגישות לדלקות גידים בבוהנות כף יד ובכף רגל כמוכן היתה לי בעייה גם בברך ובגב תחתון אך כרגע כבר לא קיימת.המצב כבר כשנה וחצי.אך מדובר בעיקר ברגישות שמדי פעם מתפתחת לדלקת ולא בכאב יומיומי. חוץ מיזה אינני חשה בעייפות. האם החום הנמוך קשור לסימפטומים הנ"ל?האם יש לי פיברומילאגיה? הייתי אצל רופא משפחה ורופא אינדוקרינולוג הם לא יודעים להסביר את חום הגוף הנמוך?

04/02/2013 | 11:00 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום שיר, לפי מה שאת מספרת, לא ניראה לי שמדובר בפיברומיאלגיה. האם תפקודי בלוטת התריס מאוזנים? בכל מקרה, כדאי לבדוק שוב חום בתקופות שונות, לא ניראה שמדובר בבעייה רפואית שדורש התיחסות. בתקופה קרה כמו עכשיו, כדאי פשוט לחמם את הידיים ואת הרגליים. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה