פיברומיאלגיה וכאבי שיניים נוראים

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

17/01/2013 | 10:43 | מאת: eden

בתי, בת 44 , אובחנה כחולת פיברומיאלגיה בעבר,סובלת למעלה מחודש ימים מכאבים חזקים ומציקים מאד באיזור הפה. [שיניים] נבדקה אצל רופא אף אוזן וגרון, נשלל סינוסיטיס. צילומי שיניים - ללא ממצא. התעקשה על עקירת שן, התברר ללא צורך. הכאבים ממשיכים להציק ללא הרף. מעבר לכאב עצמו נוצרה חרדה כפולה: 1. שמא לא ימצאו את מקור הכאב 2. חרדה מפני הכאב עצמו. חשוב לציין שלפני שנים אובחנה כסובלת מפיברומיאלגיה בדרגה נמוכה נא עזרתכם

21/01/2013 | 16:29 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום עדן כאבים בחלל הפה אינם מאד אופיינים בפיברומיאלגיה, והייתי מחפסת סיבה אחרת לכאבים . כאבים בלסתות לעומת זאת , ובמפרק ה טמפורו-מנדיבולאר , כן יכולים להופיע בפיברומיאלגיה. ניתן להיבדק גם אצל רופא פה ולסת. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה