פיברומיאלגיה וכאבי ראש

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

17/12/2012 | 14:47 | מאת: נטע

שלום, אני חולת פיברומיאלגיה, בת 25. מקבלת אלטרול כבר חצי שנה. לאחרונה אני סובלת מכאבי ראש מעל העיניים, ממוקדים יחסית במרכז המצח. האם אלו כאבי ראש אופייניים לפיברומיאלגיה? אני שואלת בין השאר כיוון שבשבועות האחרונים אני מרגישה שהאלטרול פחות אפקטיבי, ואני מנסה להבין אם גם כאבי הראש מעידים על כך (בתחילת המחלה דווקא לא סבלתי מכאבי ראש). תודה רבה

24/12/2012 | 18:43 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום נטע יתכן וכאבי ראש קשורים לפיברומיאלגיה, אך כדאי בכל זאת להיבדק אצל רופא משפחה וגם נורולוג לפי הצורך על מנת לשול סיבות אחרות. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה