התכוצויות ברגליםובמקומות אחרים

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

16/12/2012 | 16:41 | מאת: דאפי

שלום רב מצב חוט שידרה צוארי לא טוב. הצרויות 2 ניתוחים צוארים.גם במותני יש פריצות דיסקים והצרויות אך לא כל כך נורא.בבדיקת מסילות תחושתיות נמצא שיש עדות להפרעת הולכה מרכזית במסילות התחושתיות משני הצדדים.מזה כשנתים התכוצויות בשתי הרגלים.התכוצויות ודקירות בכפות הרגלים. כאבים בברכים מלפנים ומאחור .עכשין גם כאבי גב מותני. כאבים בזרועות ובשכמות.האם יש לי גם פיברומיאלגיה

24/12/2012 | 18:41 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום דאפי אתה לא מציין את גילך. לפי הממצאים, יש עדות לרדיקולופתיה שיכולה בפני עצמה להסביר את הכאבים. אך לאור הכאבים הממושכים בצוואר ובגב, והניתוחים שעברת, יתכן שבנוסף, פיתחת פיברומיאלגיה משנית. כך או כך, ניראה שתוכל להינות מטיפול בליריקה,(אם אתה עדיין לא מקבל אותו) וכן להנות מטיפול בהידרוטרפיה. תתיעץ עם הרופא שלך. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה