שאלה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

30/11/2012 | 11:58 | מאת: שירה

שלום, אני בת 24, אובחנתי לפני מס' חודשים ע"י הראומטולוג שלי כחולת פיברומאלגיה, רציתי לדעת אם במחלה הזו יכול להיות שיש כאבים מתחת לצלע שמאל שמקרין לגב. אני מאוד לחוצה לגבי בריאותי , זה ממש מפשיעה עליי אני כל היום באינטרנט מחפשת מידע על מחלות כי כל הזמן אני סובלת מכאבים בגוף ומעייפות , אני ישינה בלילה אך קמה בבוקר עייפה מאוד, הכאבים בצד שמאל מטרידים אותי נורא,אני בוכה המון כי אני חרדה לבריאותי, הייתי אצל רופאת המשפחה ששלחה אותי לבדיקות דם ובדיקות כמו אולטרסאונד בטן - יצאו תקינות, האם כל התופעות הללו יכולות להיות מהפיברומיאלגיה?

06/12/2012 | 10:24 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום שירה כל התופעות האלא בהחלט יכולים קשורים לפיברומיאלגיה. יש לחזור לראומטולוג שלך ולקבל טיפול בהתאם. בנוסף, מומלץ גם לפנות לפסיכיאטר/ פסיכולוג על מנת לטפל בהיבט החרדתי הניכר. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה