מחפשת רופא חדש לטיפול בפיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

29/11/2012 | 17:46 | מאת: נעמה

אני בת 20, סובלת מפיברומיאלגיה כבר כ3 שנים. הייתי מטופלת אצל ד"ר יעקב אבלין אך הוא פרש ממכבי שירותי בריאות, וכרגע אני נטולת רופא- ולפתע הכאבים החלו להחמיר שוב. ד"ר אבלין בזמנו אמר שאם הטיפול שנתן לי בימינו לא יעבוד יותר ימליץ לי על קבלת מריחואנה רפואית. כרגע אני מיחלת לרופא טוב, עדין ומקסים כמוהו. האם יש עוד רופא המתמחה בפיברומיאלגיה באזור רמת גן-גבעתיים-קרית אונו-תל אביב,איכילוב? אשמח אם אקבל המלצה, כיוון שכרגע אני מרגישה כנופלת בין כסאות. תודה נעמה

02/12/2012 | 19:11 | מאת: קמי

פרופ' אורי אלקיים מקבלת פרטי וגם עובדת באיכילוב

13/12/2012 | 21:37 | מאת: שלומית

שלום וברכה, את יכולה ללכת לד"ר מטלון הור מקבל בפ"תת

02/12/2012 | 19:11 | מאת: קמי

פרופ' אורי אלקיים מקבלת פרטי וגם עובדת באיכילוב

06/12/2012 | 08:21 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום נעמה, אני מבינה את מצוקתך אבל מסיבות קולגיאליות, אני נמנעת בפורום זה מלהמליץ על רופאים מסויימים (ובעקיפין להשמיץ רופאים אחרים). את יכולה לקבוע תור להתיעצות אצל דר אבלין במרפאה הראומטולוגית באיכילוב, ואפילו אם את לא מקבלת טופס 17 ממכבי, עלות הביקור הינה 208 שקלים.(03.6974000) בהצלחה

מנהל פורום פיברומיאלגיה