אחוזי נכות פיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

14/11/2012 | 13:13 | מאת: פלונית

שלום הנני חולת לופוס, פיברומיאלגיה, רינו, סכרת. ברצוני לדעת מהם אחוזי הנכות על הפיברומיאלגיה לבד ללא צירוף כל מחלותי. והאם את נותנת מכתב לביטוח לאומי על הפיברומיאלגיה לבד

15/11/2012 | 12:44 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

בדרך כלל, ניתן להשיג בין 10 ל30 % נכות בגלל פיברומיאלגיה, לפי חומרת המצב ואי יכולת התפקודית. אני כותבת חוות דעת לביטוח לאומי בברכה

15/11/2012 | 17:11 | מאת: פלונית

שלום קיבלתי מימך ומגיבה לגבי מה שכתבת לי לגבי אחוזי נכות בין 10 ל- 30 אחוז. אז מצבי קשה גם מבחינת הפיברומיאלגיה וכמובן לגבי הלופוס. האם את עובדת עם קופת חולים לאומית או פרטי. ומה המחיר שאת דורשת עבור חוות דעת לביטוח לאומי. אם אינך יכולה לציין כאן באתר כתבי לי את המייל שלך ואת הטלפון שלך כדי שאוכל ליצור קשר דרך שתי האלטרנטיבות

מנהל פורום פיברומיאלגיה