התלקחויות של כאבים בגוף

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

05/08/2021 | 16:23 | מאת: מיכל

לפני כשנה התחילו לי כאבים איומיים שהחלו ביד והתפשטו לכל הגוף מלווים בחולשה ועייפות נוראית, עם ורטיגו איומה, לא הצלחתי לתפקד כחודש וחצי . לאחר חודש וחצי עבר כלא היה. לפני כחודש התופעות חזרו שוב, עם בחילות, כאבי גב וצוואר איומים, עין קופצת ועייפות וחוסר אנרגיה , חוסר שינה וכאבי פרקים , הייתי אצל ראומטולוגית שקבעה שהגוף חלש ונתנה הפניה לפיזיו, ויטמין d וספורט. מרגישה שהכאב נודד ממקום למקום ולא יודעת איך יראה היום למחרת . בבדיקת ana יצאתי חיובית . חסרת אונים כבר ועדיין סובלת קשות .

מיכל שלום רב קודם כל מאחל רפואה שלמה. המקרה שאת מתארת אכן יכול להתאים למחלה ראומטולוגית במיוחד לאור העובדה כי בדיקת נוגדני ANA הינה חיובית. מומלץ להתייעץ עם ראומטולוג ולבצע בירור מעבדתי מלא.

מנהל פורום פיברומיאלגיה