חושד שיש לי

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

08/11/2012 | 10:26 | מאת: כ.ס

אני חושד שיש לי פיברו,כל הסימפטומים והנקודות כאב מופיעות אצלי במדוייק, עד היום אני עובר מלא בדיקות כולל מנטו שעוד לא ביצעתי אותה .התרופה היחידה שעזרה לי פרדניזון אבל לא נירדם איתה הקיבה יותר רגיזה והתרופה מוגבלת בזמן מה אני צריך לעשות כדי לקבל במשך התהליך מירשם לקנאביס? המתח שאני מצוי בו היא עקב שימוש לא חוקי בקנאביס שניתפס עי המשטרה ?

15/11/2012 | 12:33 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום לך, אתה צריך קודם כל ליראות ראומטולוג, לקבל איבחון מדוייק האם מדובר בפיברומיאלגיה, ואז לקבל הנחיות לטיפול בהתאם לאבחנה. לידיעתך, פרדניזון אינה תרופה לפיברומיאלגיה בכלל. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה