אבחנה על ידי רופא כאב

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

04/11/2012 | 13:32 | מאת: אהובי

לאחרונה נבדקתי על ידי רופא במרפאת כאב , שקבע על סמך תלונות שלי, שיש לי פיברומיאלגיה, אך רופאת המשפחה טוענת, שאין בכך מספיק בכדי לתת אבחנה כזו, אלה רק על ידי ראומטולוג? מה על לעשות? מאחר והוא כבר צייד אותי במרשם לכדורים והפניה לדיקור סיני.

06/11/2012 | 10:00 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום אני מניחה שאם הרופא כאב היה משוכנע באבחנתו והמליץ לך על טיפול, שהוא יודע מה הוא עושה... בכל מקרה, כדאי באמת להיבדק על ידי ראומטולוג שמתעסק בפיברומיאלגיה על מנת לאשר את האבחנה , ולשלול סיבות אחרות לכאבים שלך. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה