חוששת

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

17/10/2012 | 20:59 | מאת: ד.

אני בת 39 ואם לילד עפ"י תופעות הלוואי (שיש לי את כולם!) וזמן מה אני חוששת שיש לי פיברומיאלגיה והתופעות מאמללות את חיי מבחינת עבודה זוגיות טיפול בילד שאלתי האם יש תרופה / טיפול לכל התופעות או שצריל לטפל בכל בעיה בנפרד לדוגמא מיגרנה מעי רגיש דכאון וחרדות וכו'?

18/10/2012 | 12:47 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום ד. יש צורך קודם כל באיבחון וודאי על ידי ראומטולוג שמטפל בפיברומיאלגיה. ויש צורך בטיפול כוללני לכל בהתופעות.לפי אופי הסימפטומים אצלך, מרכיב של דיכאון, כאבים, תופעות אחרות, ניתן להציע לך את התרופה המתאימה ביותר.בכל מקרה, כדאי להתחיל בפעילות גופנית מתונה וסדירה באופן הדרגתי. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה