החמרת הפיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

09/10/2012 | 19:42 | מאת: שפרירית

שלום רב אני בת 52 אובחנתי לפני 15 שנה .אני עובדת במקום קבוע .בזמן האחרון קיימת החמרה במצבי ורופא קבע שאיני מסוגלת לעבוד. אני בחופשת מחלה כבר יותר מחודשיים. .מצבי לא משתפר ממש ואני מרגישה שאינני מסוגלת לחזור לעבודה. אני לא בטוחה לגבי הזכויות שלי ולגבי ההשלכות שיכולות להיות בקשר למשרה ולפרנסה שלי. האם מישהו יכול להמליץ לי על אתר או כתובת לקבלת יעוץ ?

14/10/2012 | 08:02 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום שפרירית, תבקשי מהראומטולוג המטפל מכתב שמתארת את מצבך ומגבלותיך, תגשי לרופא תעסוקתי שיתן המלצה על יכולתך לעבוד ותמשיכי מול ביטוח לאומי. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה