שיפור בתקופת הקיץ

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

28/09/2012 | 09:35 | מאת: מירב

הובחנתי לפני שנה וקבלתי ליריקה ששיפרה את המצב הגעת למינון של 25 בבוקר ו75 בערב בקיץ הפסקתי את הכדורים כי יש לי שיפור והכאבים ממש ירדו ב 90% זה יכול להיות . במצב העיפות שזה אחד הדברים הנוראיים במחלה שליאין שום שינוי אשמח לדעת אם יש כדור או פיתרון כל שהוא למצב העיפות .

08/10/2012 | 22:01 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום מירב, ביצוע פעילות גופנית סדירה בדרך כלל מפחית עייפות בצורה משמעותית. כמו כן, תרופות שמשפרות את איכות השינה כמו ליריקה או אלטרולט גם מסייעות. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה