אני נשא של צהבתC ואובחנתי כחולה בפיברומיאלגיה.

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

26/09/2012 | 10:30 | מאת: MAGIK

סובל זמן רב מכאבי תופת(כאילו פרקו את כל החלקים הנעים בגוף וחיברו חזרה .אבל לא במקום .וזה בלשון המעטה)לאחרונה לאחר בדיקות מקיפות ביותר אובחנה המחלה. האם יש קשר ישיר בין הרגשתי לפעולת האינזימים בכבד? ועוד שאלה חשובה.הכדור היחידי שמניע אותי לפעילות פיזית(שעוזרת!!!)הוא הריטאלין אותו אני לוקח בקביעות האם יש ניגוד עינינים רפואי לשילוב זה? אודה לתשובתך.

26/09/2012 | 10:48 | מאת: MAGIK

שכחתי לציין כי התחלתי טיפול בליריקה ומכאן נובעת שאלת הריטאלין

08/10/2012 | 21:54 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום לך אין קשר ישיר ידוע בין צהבת C ופיברומיאלגיה. שילוב של ליריקה וריטלין אפשרי אך יש לידע את הרופאים המטפלים שלך על נטילת שתי התרופות ולעקוב אחרי תופעות לוואי ותפקודי כבד. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה