כאבים בגוף

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

22/09/2012 | 16:18 | מאת: אורית

לפני כשנה נגמלתי מפרדניזון לאחר 4 שנים (בעקבות דלקת קרום הלב). לאחר זמן קצק התחילו לי כאבי שרירים, שכיום מרוכזים בידיים, מהכתפיים דרך המרפקים ועד לאצבעות. בנוסף, כאבי צואר שבאים והולכים. מדי פעם כאבים בחזה וסוג של תעוקה, שחולפים אחרי מספר ימים (אקג תקין). מדי פעם סחרחורות וכאבי ראש. בקימה בבוקר כאבים בכף הרגל שחולפים אחרי זמן קצר. אין עייפות כרונית. בדיקות דם תקינות. טיפולי דיקור, הומאופתיה לא נתנו כל מענה. האם יתכן שזה פיברומיאלגיה? ואם כן, האם ניתן לעשות משהו? תודה

08/10/2012 | 21:44 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום אורית, הייתי ממליצה לך קודם לבצע בירור מקיף אנדוקרינולוגי ואימונולוגי , לבדוק אם אין בעייה שקורה לטיפול בסטרואידים. תקבעי תור אצל ראומטולוג ואנדוקרינולוג. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה