שאלה חשובה!!

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

20/09/2012 | 00:06 | מאת: סובלת

שלום רב, אני די בטוחה שיש לי פיברומלרגיה, יש לי את כל התסינים ואני בחוסר תפקוד מוחלט כבר שנים בעקבות כך, הייתי אצל ראומטולוג, ובבדיקה סבלתי כאבי תופת עד לכדי דמעות, אך הוא בחר לרשום לי באיבחון ש"ככל הנראה יש לה פיברומליגיה" למיטב הנחתי , אם לא יהיה רשום לי חד משמעיתאף אחד לא יכיר בי כחולה בזה. אז שאלתי היא לאיזה רופא מומחה אחר אני יכולה לפנות,אשמח להמלצות , כיון שאני רוצה להיכנס להריון השנה , וחייבת לטפל בעצמי , כדי שאוכל לעמוד בכך עם המחלה. תודה

08/10/2012 | 21:23 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

האבחנה חשובה בעיקר על מנת לקבל טיפול מתאים. כדאי להיבדק שוב על ידי ראומטולוג שמטפל בפיברומיאלגיה, לקבל אבחנה, והמלצות לטיפול בהתאם. בנתיים,אם זה לא המקרה, תתחילי בפעילות גופנית מתונה סדירה. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה