פיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

09/09/2012 | 11:02 | מאת: חני

אנימאובחנת מזה כשניים כסובלת מדלקת פרקים ופיברו חמור. ישנה מחלוקת בין הרופאים המטפלים ראומטולוגים האם אני צריכה לצרוך תרופות נגד הדלקת, קורטיזו. לפי חוות דעת פרופ בן שיטרית הע"כ מחלקת הפיברו הינה ברמה גבוה לכן אין צורך בקורטיזון. לפני כשלושה חודשים עברתי תאונת דרכים. בעקבות התאונה מצבי הוחמר. האמת אני כבר אובדת עצות מהרופאים. האם תוכלי לעזור לי. תודה ושבוע טוב

09/09/2012 | 14:34 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום חני נפוץ המצב בו חולה סובל מדלקת מפרקים ומפיברומיאלגיה משנית. בכל מצב של החמרה בתלונות, רק ראומטולוג מנוסה ומתמצא בפיברומיאלגיה, ושמכיר אותך ועוקב אחריך, יכול על ידי שאלות מכוונות, בדיקה פיזיקאלית ובדיקות מעבדה, להחליט אם מדובר בהחמרה של הדלקת, החמרה של הפיברומיאלגיה או של שניהם.ואז להחליט אם יש צורך בטיפול אנטי-דלקתי כמו קורטיזון. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה