האם אימון זומבה יכול להחמיר את הכאבים?

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

29/08/2012 | 17:33 | מאת: נטלי

06/09/2012 | 13:28 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום נטלי, בדרך כלל, שיעורי זומבה נמשכים כשעה ובקצב גבוה, דבר שלא כלכך מומלץ לחולי פיברומיאלגיה. עדיף פעילות גופנית מתונה יותר, לזמן קצר יותר, אך בתדירות יומית אם אפשר. בברכה

15/09/2012 | 17:53 | מאת: נישי

מאחד שסובל בפיברו כעשור שנים, מניסיוחן שום דבר לא עזר, לא תרופות, לא אלטרנטיבי מאום. התחלתי מזה כשלושה חודשים לעשות שחיה יומית ומאז מצבי השתפר מאד. עצתי התחילו לאט לאט ובצורה מתונה שחיה חופשית יומים ותראו כיצד מצב הכאב משתפר ללא הכר.

מנהל פורום פיברומיאלגיה