כאב חזה ופיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

29/07/2012 | 13:36 | מאת: אדי

סובל חודשיים מכאב רצוף בחזה משמאל הקשור למאמץ אך גם לא קשור אליו. הכאב הוא מסוג של שריפה, התכווצות וכאבי שרירים מעל שד שמאל. עברתי את כל הבדיקות (מלבד צנתור) כולל אשפוז ביחידה לכאבי חזה שנמצאו תקינים. הקרדיולוגים והרופא הכללי אינם יודעים את הסיבה לכאב. אין חולשה או כאבים אחרים. האם ידועים מקרים כאלו הקשורים לפיברומיאלגיה? בתודה אדי בן 68

30/07/2012 | 09:05 | מאת: יעל

זה לא קשור לפיברומיאלגיה!!! רצוי שתקרא על המחלה באינטרנט יש מס' תסמינים למחלה.

07/08/2012 | 11:43 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום אדי הכאבים ממוקמים מאד, ואין תלונות נוספות , כך שלא ניראה שמדובר בפיברומיאלגיה. יש להשלים בירור: ריאות? עצמות? מפרקי חיבור הצלעות לסטרנום?... בברכה

03/10/2012 | 16:55 | מאת: שרון

זה בה והולך

מנהל פורום פיברומיאלגיה