רגע לפני שיהיה סוף חולה נואש ביותר

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

26/07/2012 | 23:29 | מאת: משה בודאי

ליכבוד דר אלוש שלום רב אני פונה בבקשה נואשת חרב עלי עולמי שמונה שנים סבלתי מפיברומאלגיה חמורה ביותר אבל היצלחתי להיתרגל לפני חצי שנה עברתי טיפול ניסיוני בתא לחץ על ידי פרופסור בוסקילה ושי אפרתי באםף הרופה לאחר הטיפול התחיל באופן הדרגתי לפתח חולשה קשה ביותר עם הפרעות קשות ביותר בשרירים ובמיפרקים דברים שלא סבלתי מהם ביכלל בשמונה השנים הקודמות עברתי עשרות רבות של רופאים ללא מימצאים היום אנני מסוגל לעשות דבר יש בנוסף הרגשה רעה ביותר ללכת לישון בשבילי זה כמו ללכת לגהנום אפילו יותר גרוע אני צריך עזרה דחופה לפני שיגרם מצב סופי אנה תקבלי אותי במירפאתך 0522563873

29/07/2012 | 08:23 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום לך, ניראה שאתה סובל מהחמרה ניכרת במחלתך ויש לטפל במישורים שונים, תרופתיים ולא תרופתיים, בהנחייה של רופא שמטפל בפיברומיאלגיה. ידוע שפיברומיאלגיה מתאפיינת בעליות וירידות . אם אתה מעוניין לקבוע תור למרפאה, הפרטים מופיעים בראש דף זה. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה