פיברומיאלגיה - מבקשת עזרה זה די דחוף

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

08/07/2012 | 18:45 | מאת: אני

ב"ה שלום רב, בת 25 נשואה + 1 . חולת פיברומיאלגיה(לאחרונה נודע לי על כך סובלת מס' חודשים רבים) וכן סובלת מקוליטיס. עובדת משרה מלאה ומאוד קשה לי חוזרת הביתה מפורקת וגם בעבודה אין כוח לעשות כלום .. מאוד קשה לי עם זה. התחלתי טיפול בשיאצו אך טרם רואה שיפור ... אודה להכוונה למי לפנות, מה לעשות מה כדאי מה לא כדאי.. מה הולך עם ביטוח לאומי קראתי הרבה על זה ונשארתי עם הרבה שאלות עם בכלל כדאי לנסות להגיש בקשה? לסבול?? אודה לסיוע...

16/07/2012 | 13:44 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום לך את צריכה קודם כל רופא שמטפל בפיברומיאלגיה ומלווה את הטיפול שלך : המלצה לטיפול תרופתי? פעילות גופנית? הידרוטרפיה? יש דרכים להשתפר ולנהל חיים פחות או יותר תקינים. לגבי ביטוח לאומי , אפשר להשיג כמה אחוזי נכות, אך זה בכל מקרה לא כלכך עוזר או פותר את הבעייה בברכה

16/07/2012 | 22:13 | מאת: אני

בהמשך לשאלתי : אמרת לי שצריך להיות לי רופא מלווה האם מדובר בראומטולוג שאבחן הבעיה?? כי הוא אנר לי "תמשיכי לסבול יש כדור שתוכלי לקחת שאולי יעזור לך לשינה אבל לא בטוח ישפיע עלייך..." עקב. הקוליטיס איני וכולה לקחת כל תרופה... האם שיאצו ודיקור יכולים לסייע באותה מידה כמו הידרוטרפיה??תודה.

מנהל פורום פיברומיאלגיה