ניצנה 19 בת ים

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

19/06/2012 | 16:27 | מאת: קרן

שלום, אני בחורה בת 22 הסובלת מפיברומיאלגיה מגיל 14. עם השנים אני מרגישה כאילו המחלה הלכה והחמירה. אני מרוקנת מאוד מתוסכלת וחסרת עונים. אני בתחילת הדרך, הצלחתי לעשות צבא בקושי רב ועם הרבה אנשים טובים באמצע הדרך כיום אני עובדת בחברת הייטק במשאבי אנוש המשרה שלי היא 9 שעות עבודה ביום ומצריכה ממני לא מעט אנרגיות שאני מרגישה שאין לי אך המציאות מחייבת אני לא יכולה להרשות לעצמי לוותר על מקום עבודתי. אני מעוניינת לעשות תואר בתחום על מנת להגשים את עצמי ולהתקדם אך אני מרגישה שאין ביכולתי להתמודד פיזית עם תוספת השעות הרבות שיתבספו לי עם תחילת לימודי הערב. אני בצומת דרכים שהדלתות נסגרו בפני. אני מקבלת טיפול אצל ריאומטולוגית עושה בהמלצתה ובקושי רב שיעורי פילאטיס ונוטלת ליריקה בעבר עברתי טיפולים רבים בדיקות רבות והרבה ביוקרי רופא. מה עלי לעשות?

09/07/2012 | 15:21 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום קרן יש לך את הכח לעבוד ואת הרצון ללמוד, למרות מחלתך , וזה מצוין. יכול להיות שאת יכולה לבדוק עם רופא תעסוקתי אם את יכולה להקטין את שעות עבודתך, על מנת לפנות זמן ללימודים, דבר חשוב לעתיד, ושכדאי לעשות עכשיו . תתמידי בטיפול ובפעילות גופנית, על מנת לשמר את המצב במיטבך. בהצלחה

מנהל פורום פיברומיאלגיה