פיברומיאלגיה?

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

14/06/2012 | 08:48 | מאת: ענת

אני בת 32 , המון שנים אני סובלת מכאבים באגן ימין כולל רגל ועברתי אבחוןמ מלא שכל הבדיקות והכל היה תקין , בשנים האחרונות התגלה אצלי מעי רגיז, בעיות בשיינה , חרדות, כאבי בכל הגב , כאבי ראש -בדיקות נירולגיות תקינות בבדיקות דם הכל תקין חוץ מויטמין D ומעט חוסר בבוטימין B12

14/06/2012 | 08:49 | מאת: ענת

המשך : עייפות נוראית ללא הסבר, חוסר ריכוז אף רופא לא עוזר לי לעזרתך אודה

09/07/2012 | 14:57 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום ענת יתכן מאד שהתמונה שאת מתארת כרגע מתאימה לפיברומיאלגיה. אך חשוב לדעת מה הכאבים המקוריים באגן מימין. האם מדובר בכאבים בגב תחתון מימין, מאחורי האגן? האם הכאבים בעיקר בלילה או בבוקר כשאת קמה? האם יש כאבי צוואר גם הרבה שנים? אם התשובה לשאלות אלא היא כן, רצוי להמשיך בירור אצל ראומטולוג על מנת לשלול דלקת באזור המפרק באגן מימין (מפרק SIJ) . דברי על זה עם הרופא שלך. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה