פיברומלרגייה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

13/06/2012 | 23:24 | מאת: רבקה

אני סובלת מהפיברומלרגייה כבר שנתיים הכאבים החזקים ביותר אצלי זה כשאני שוכבת במיטה כפות הרגלים והגב כל כך כואבים שמאוד קשה לי לישון מה עושים תמיד להיות תלויה בכדורים או שאפשר אחרת תודה מראש

09/07/2012 | 14:53 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום רבקה, חשוב קודם להיות בטוחים שהכאבים ברגליים בלילה קשורים לפיברומיאלגיה. מה סוג הכאב? בוצע EMG? בכל מקרה, יש לטפל בפיברומיאלגיה בטיפול כוללני, גם תרופתי, (לא בהכח תרופות נגד כאבים בצורה נקודתית אלא יותר טיפול רציף בליריקה למשל) וכן טיפול לא תרופתי כגון פעילות גופנית והידרוטרפיה. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה