כאבי ראש וכתפיים

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

07/06/2012 | 02:30 | מאת: רועי

אחרי הרבה שנים של סבל וכל בדיקה אפשרית אצל טובי הרופאים בארץ וכל הבדיקות וסוגי טיפולים שונים כולל פסיכיאטר,פסיכולוג,נטילץ ליריקה,סימבלתה(שעזרה קצת במינון 60)ועוד המון ציפרלקס וכאלו,אולי גם אני בפיברו?אני סובל 7 שנים מכאבי ראש כרוניים שנראים כטנשיין הדהק,כאבי צוואר וכתפיים תמידיים 24 שעות ביממה,אני בן 30 רץ 4 פעמים בשבוע,בריא,הכל פיקס חוץ מזה,לא כאב של שורף או דוקר וכאלו..יש סיכוי שאני שייך לפיברו ?תודה ויישר כח

08/06/2012 | 20:01 | מאת: גלית

לא רופאה אבל אם אין לך כאבים עצביים של מכרס, שורף וכו' אז זה לא פיבי' מה שכן אולי אתה סובל מלחץ דם גבוה? או פגיעה בחוליות הצוואר דבר שיכול לגרום לכאבי ראש וכתפיים צוואר.

12/06/2012 | 13:35 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום רועי אתה סובל מכאבים כרוניים באזור צוואר, ראש וכתפיים. יתכן באמת שאתה סובל מפיברומיאלגיה, אך חשוב לשמוע יותר פרטים על אופי המדוייק של הכאבים, כאבים בלילה? משתפרים בתנועה? וכו'..האם יש גם כאבי גב תחתון? יתכן ויש גם מקום לשלול מחלה דלקתית של עמוד שידרה צווארי/מותני. כדאי להיבדק אצל ראוממטולוג. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה