בקשת יעוץ

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

15/05/2012 | 23:50 | מאת: רחל

שלום רב! זה כעשר שנים שהתודעתיל בעיית הפיברו.אלא שבתחילה סבלתי רק ממחושים קטנים השנה הפיברו השתלט עלי בשיאו.כל התקף נורא יותר מהקודם.אני משתמשת רק באדויל .לא כל כך מוכנה לשימוש במאלחשים.אחרים. וגם אין לי מושג מה ניתן לעשות הסבל הוא ממש נורא. בחודש האחרון מלאו לי 60 אני גננת בשיא העבודה ולא מתאפשר לי להיות אני.מה עושים????

20/05/2012 | 14:08 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום רחל קודם צריך לאשר את האבחנה שמה שתוקף אותך כרגע אכן הוא פיברומיאלגיה. כדאי להיבדק אצל ראומטולוג שיבדוק אותך וימליץ לך על טיפול מתאים. אם אכן מדובר בפיברומיאלגיה, אני ממליצה לך להתחיל בפעילות גופנית מתונה והדרגתית. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה