כאבים

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

06/05/2012 | 17:54 | מאת: קיילי

אם יש לבת כאבים בחזה בצדדים ובדיוק בקו שהוא נגמר מתחת בקו המותן, האם זה קשור לכאבי פיברו?

13/05/2012 | 08:38 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום קיילי, מדובר במשהיא שכבר מאובחנת? כאבים ממושכים? דיפוזים? יש להתיעץ עם הרופא על מנת לאפיין את הכאבים ולהחליט למה הם קשורים. בברכה

03/02/2013 | 17:19 | מאת: מירי

אני בת 53 סובלת מכאבים עזים במוקדים שונים בגוף לאחר שנים של סבל ונטילת כדורים לכאבים מכל הבא ליד כמו כן כדורי ויפאקס 75 וללא הועיל לאחר תלונות חוזרות ונישנות אובחנה אצלי המחלה ב 16 מוקדים בגוף החיים שלי השתנו ללא הכר לא מתפקדת בבית הזוגיות ניפגמה בכי של כאב וסבל מנת חלקי ביום יום אשמח לקבל מידע כיצד ניתן להיפטר מיזה או לפיות להקל על הכאבים העצומים תודה מכל הלב

מנהל פורום פיברומיאלגיה