מה למרוח שכואב?

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

02/05/2012 | 01:58 | מאת: לילי

את יכולה להמליץ לי איזה תוספי תזונה מומלץ לקחת כדי להפחית את הכאב ועייפות השריר.את יודעת אם יש קרם או משחה שאפשר למרוח בעת כאב.

13/05/2012 | 08:09 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום לילי כעיקרון, מאחר והכאב לא נובע מבעייה ממוקמת בשריר עצמו וגם שלרוב מדובר בכאבים מפושוטים, למרוח משרה לא תמיד עוזר. במקרים של כאבים ממוקדים, ניתן לנסות בכל זאת תכשירים אנטי-דלקתיים למשל swiss relief בספריי, או משרה הומאופטית מאד יעילה בשם traumeel. בברכה

08/06/2012 | 20:07 | מאת: מיכל

שנקראית ויקס ואין אותה יותר!!!! מורחים אותה בכלל להצטננות על החזה. ואני מרחתי אותה על הברכיים שכל כך כאבו וזה הדבר היחידי שטיפה שיכך לי את הכאב לכמה שעות. לצערי שום אתופן וולטרן וכל השאר לא עזר.

מנהל פורום פיברומיאלגיה