כאבים ברגל שמאל

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

28/04/2012 | 20:56 | מאת: אסנת

לפני כחודש קיבלתי מרופא ראומטולוג זריקה במפרך הירכך מכיון שהיו לי כאבים בריצפת האגן הבעיה שמאז הזריקה נהיו לי כאבים לאורך כל הרגל כולל לכיון הגב וכיון הבטן התחתונה לפני שנים אובחנתי בפיברו אבל המצב היה בסדר מאז הזריקה הכול התפרץ כאבים בגוף חוץ מהרגל שקיבלתי זריקה ששם יש הרבה יותר כאבים מה לדעתך קרה?

30/04/2012 | 15:50 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום אוסנת, אני לא בטוחה שכל התופעות האלא קשורות לזריקה.. הכאבים בירך התחילו עוד קודם .. יש לחזור לראומטולוג שיודע בידיוק מה ואיפה הוא הזריק ולבדוק מה קרה. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה