לא יודע לאן לפנות

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

27/04/2012 | 22:40 | מאת: עמר

אשתי סובלת מכאבים באזור הידיים חזה עליון , פשוט היא פנתה לאורתופד שנתן לה זריקות "וולטארין" פעמיים אבל זה לא עזר אלא החמיר את המצב . לאחרונה הייתה תוכנית the doctors שצפינו בטלוויזיה על מחלת ה פיברומיאלגיה ומצאנו שסימנים אלה אותם סימנים שאשתי סובלת , האם מישהו מכיר מומחה באזור כרמיאל לפחות שיידע מה הוא עושה ?

02/05/2012 | 12:27 | מאת: מנו

היי שלח לי מייל [email protected] אשלח לך רשימה מפורטת של רופאים ומטפילם במחלה הנוראית הזו

מנהל פורום פיברומיאלגיה