אילו תרופות יש מלבד ליריקה וסימבולטה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

19/04/2012 | 23:28 | מאת: ענת

שלום רב, אני אובחנתי לפני כשנה לאחר שנה שסבלתי מכאבים... (הייתי לאחר קיסרי עם תינוקת מאושפזת... לקח לי זמן לטפל בזה..), חצי שנה הייתי עם סימבולטה, אך הבחילות הקשות פשוט הרגו אותי... וזה לא עזר עם העייפות. לפני חודש התחלתי את הליריקה... וכבר עליתי 6 קילו ומאז ההריון האחרון לא ממש חזרתי לעצמי... אני חייבת פתרוןשלא יכלול בחילות נוראיות ולא יכלול הגעתי למימדים לא בריאים.... אשמח לכל עזרה אפשרית :)

30/04/2012 | 15:34 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום ענת התופעות לוואי של ליריקה וסימבלטה שאת מתארת מוכרות , ובהחלט מגבילות את השימוש בתרופות אלא. ניתן לנסות טיפול באלטרולט, בערב. רצוי מאד לשלב פעילות גופנית מתונה , באופן הדרגתי ועל בסיס יומי. כמו כן, כדאי לקבל הפנייה להידרוטרפיה. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה