פיברומיאלגיה וקנאביס רפואי

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

11/04/2012 | 15:30 | מאת: פיברומיאלגיה

שלום, רציתי לשאול האם דרך ראומטולוג ניתן לקבל אישור לקנאביס רפואי? ניסיתי המון תרופות פסיכיאטריות שמלוות בתופעות לוואי קשות. תודה

23/04/2012 | 14:06 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום כעיקרון, פיברומיאלגיה אינה טינדיקציה רשומה לטיפול בקנביס רפואי, וקשה להשיג אישור. האישורים ניתנים על ידי הפסיכיאטר המחוזי , בדרך כלל בהמלצה של רופא כאב בכיר ובאישור פסיכיאטר. בברכה

29/05/2012 | 15:35 | מאת: עדי

אפשרי בהחלט לקבל קנאביס רפואי לחולי פיברומיאלגיה. (אני מקבלת). דרך מרפאת כאב בבית חולים. או דרך רופא קופ"ח שמכיר בקנאביס כטיפול. בהצלחה

מנהל פורום פיברומיאלגיה