מתוסכל מהפיברו וזקוק לעזרה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

26/03/2012 | 21:08 | מאת: דוד

הובחנתי כחולה פיברו, הכאבים בהתחלה היו חלשים ולאחרונה מתגברים מאוד ומתפשטים. אני לא מסוגל לסבול יותר!!! זקוק לעזרה. מה עליי לעשות ע"מ להפחית את הכאבים??? כמו כן, אני מרגיש לחצים בחזה הבדיקות תקינות...האם עליי לרוץ בכל פעם לעשות א.ק.ג. או לסמוך שמדובר בפיברו???אני מתוסכל ואין לי איכות חיים....

27/03/2012 | 13:12 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום דוד אתה קודם כל צריך מעקב אצל רופא שמבין בפיברומיאלגיה, יכול לעזור לך בטיפול וביעוץ. האם אתא לוקח טיפול תרופתי? כדאי מאד להתרגל לפעילות גופנית סדירה מתונה ובאופן הדרגתי. כמו כן, ניתן לבקש הפנייה לטיפול בהידרוטרפיה. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה