Fibromialgia

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

19/03/2012 | 15:49 | מאת: גדעון

האם את כותבת חוות דעת לקביעת נכות פיברומיאלגיה לביטוח לאומי?לחילופין לתביעה מחברת ביטוח על אי כושר עבודה?

26/03/2012 | 22:46 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

כן

27/03/2012 | 07:56 | מאת: גדעון

לפני 6 שנים ת"ד חבלה מנגנון צליפת שוט. מאז כאבים בחגורת כתפיים,בצלעות בגפיים תחתונות מהברכיים ומטה.כאבים במפרקי הלסתות. אני על משככי כאבים, הפרעות שנה מתעוד במעבדת שנה חוסר אנרגיה ובעיקר יצאתי מיוזמתי לשנת חל"ת ממשרת ניהול שאליה לא אחזןר.ראומטולוגית אבחנה אותי בפיברומיאלגיה. אני מעוניין בחוות דעת לתביעה מחברת ביטוח תאונות אישיות ולמלל"ל. היכן את מקבלת ומה העלות? גדעון

מנהל פורום פיברומיאלגיה