b-cure

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

19/03/2012 | 12:33 | מאת: ריבה

שלום, האבחון כחולת פיברו חדש לי. אני רק עכשיו מנסה למצא את דרכי בתוך התסמונת הזאת . האם שמעתם על b-cure ? האם משהוא ניסה ויכול לתת לי המלצה ? זה עולה די הרבה השאלה אם גם עוזר לכאבים ש לפיברומיאלגיה? תודה ריבה

26/03/2012 | 22:46 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום ריבה B CURE יכול לעזור ויעיל בכאבים ממוקמים בשלד. מאחר ופיברומיאלגיה הינה תסמונת של כאבים מפושטים בכל הגוף, הוא אינו מהווה פיתרון כוללני לבעייה. ניתן בכל זאת להשתמש במקרים של כאבים ממוקמים באידור מסויים. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה