פיברו ואלטרולט

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

16/03/2012 | 01:10 | מאת: מירב

שלום רב אני נוטלת אלטרולט כבר כמעט חצי שנה.ועליתי למינון של כדור וחצי בחודשיים האחרונים.התרופה הזו עזרה לי מאוד עם כאבים אבל האם יכול להיות שאני יותר חרדתית בגללה?ויותר לחוצה?ואולי אפילו יותר בדיכי???עוד דבר.האם יכול להיות שהתרופה פוגעת בזיכרון?או בריכוז? לאחרונה אנ חשה הרבה יותר מתוחה ולחוצה. התחלתי עבודה חדשה(שזה מלחץ בפני עצמו) ואני מרגישה שאני נלחצת בקלות...לחוצה מאוד... ובוכה מאוד בקלות.ואולי זה בכלל לא קשור לתרופה? אשמח לתשובה בתודה מראש מירב

26/03/2012 | 22:30 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום מירב כל הסימפטומים שאת מתארת (לחץ, סטרס, הפרעה בריכוז, בכי...) דורשות לדעתי התיחסות מקצועית של רופא/פסיכאטר, ולא נירא שמדובר בתופעות לוואי של אלטרולט. לציין שהפרעה בריכוז וזיכרון יכולות להיות גם תופעות שכיחות בפיברומיאלגיה. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה